FRAKT/LEVERING
Normalt får du varene levert via våre samarbeidspartnere med varebil levert på fast dekke som fortau/gårdsplass, 5-21 dager etter at vi har registrert din betaling. Leveringstiden er med forbehold om at våre leverandører har varen på lager.
 
Frakt til Hyttefelt vil være etter avtale fra kr 2500,-. 
 
 
Vår faste FRAKTPRIS før sone og vekttillegg; kr 599,-
 
 
 
NORGESPAKKE PRISER 
0-10 kg 218 kr
10-25 kg 270 kr
25-35 kg 380 kr

Små pakker under 35 kg sendes med Norgespakke. Pakker kan vanligvis hentes på postkontoret 2-3 fra vi har mottatt din betaling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

 

VED MOTTAK AV VARE  
Når man mottar en vare har du som kunde plikt til å undersøke om varen.  Eventuelle skader på produkt må meldes innen 24 timer fra mottak(sjåføren har kjørt) til oss eller fraktselskap for at man skal ha mulighet for å kunne få erstattet skade fra Hot Megastore, Fraktselskap eller Produsent av varen. Skade meldes på mail på Skjema til Bring.no eller pr tlf 04045

 

KUNDER PÅ SVALBARD
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling til Svalbard belastet med dette gebyret på 218 kr.

 

BETALING

FORSKUDDSBETALING AV ORDRE ELLER FAKTURA
Faktura:
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.
 
Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 4 500kr, varighet 12 måneder, 6,95% rente, etableringsgebyr 295, termingebyr 35 kr: 43,78%. Totalkostnad 5 386.
 
 
OPPKRAV
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.